işler tırt para kalmadı kimsede
Bende de kalmadı valla.
Herzaman Söleriz İşini layıkıyla Yapanın Hiçbir Zaman İşi Eksik Olmaz Hocam.
İşinizi Layıkıyla Ve Hak Ettiği Ücret İle Yapın Emin Olun İnsanların Gözünde Yükselirsiniz
Şükür bir-iki tane düzenli müşterim var ancak emin olun ayı değil 2 haftamı anca kurtarıyor belkide. Hayırlısı be hocam.
Hafta sonları genelde az oluyor. Yarın düzelmesi muhtemel. Tabi geçen seneye göre genel olarak bir azalma var.
Hayırlısı bakalım.
Tamamen sektör ile alakalı İnstagram da dediğiniz kadar iyiyseniz hesap kasıp satabilirsiniz.
Kastığım hesabı satmayı sevmiyorum hocam. Genelde konsept hesaplar kastığım için piyasa tek tük oluyor onları da satmayı sevmiyorum.
Yaz sezonu hocam normal geliyor artık bana
Forumu 2-3 aydır haber, yardımlaşma bilgi alışverişi şeklinde kullanıyorum İŞ YOK bizim sektörde şu anda
(Instagram kısmında)
Farklı bir sektör daha eklemeye çalışacağım hayırlısı hocam.
Hizmet sektörü zaruri bir ihtiyaç olmadığı için gözden çıkarılabilecek bir alan. tavsiyem az müşteri çok kazanç yolunu tercih etmeniz olacaktır.
Haklısınız hocam farklı sektör gözüküyor. Hayırlısı bakalım.
Deprem, seçim, bayram hepsi art arda listelendi resmen. Düşüş olması normal tabii ki.
İlerleyen dönemde tsunami olmazsa düzelmesi dileğiyle.
İnşallah.
Umarım öyledir hocam.
TR pazarında, hele hele r10 pazarında inanılmaz rekabet var, fiyatlar ise ölü. Tabir-i caizse kaymak (aslında kaymak değil olması gereken şartlarda iş yapılabilen) pazarlar bulamayanın işi zor.
Bundan 2 sene önce 2 iş kolunda çok iyi gelirim vardı dönemin şartlarına göre. Ancak onları büyütmek yerine farklı alanlarda iş geliştirdim, mantıgım şuydu : dijital bu ne olacağı belli olmaz, bi deniz kurur, bi okyanusta batarsın, başka yerlerde hayatta kalmalısın. İyiki de öyle yapmışım.
Size tavsiyem tek bir alanda 100k kazanmak yerine, verimi bozup konsantrasyonunuzu dagıtmayacak düzeyde işi bölüp, mesela 5 farklı işten 20 şer K kazanın. 2 si patlasa 3 ü yine bir şekilde sizi yürütür koşturmasa da.
Hayırlısı hocam başarılar dilerim. Bakalım bir sektör ayarlayabilirsem yetkinlik kazanmaya başlarım. Yazılım diye düşündüm ama çok uzun bir süreç acaba değer mi diye düşünüyorum.
bakalım, 1-2 gün içerisinde instafly ile hesap kasımı için konu açacagım birde kategori reklamı umarım sizin düşündüğünüz durumda olmam
@Koray; hocam
Hayırlısı hocam inşallah sıkıntı olmaz.