Hocam hiç bir şey bilmediğimden sanki fransızca konuşuyormuşsunuz gibi hissettim hiç bişey anlayamadım

Eğer denizi güzel yerlere ulaşım kolaysa benim için denizi vs çok önemli değil aslında, konaklama imkanı güzel olsun yeterli. Yüzmeye vs gideriz zaten başka yerlere. Farklı ortamdan kasıt nedir bi yorum gördüm tam aile yeri demiş, bi yorum gördüm hippi tipler mevcut demiş. Bu nasıl bir uçurum anlamadım ki
Hocam Fethiye civarı öyle bir yer yok denize yakın.
Fethiye yukarısı olarak bahsettiğin şekilde kamp alanı var 2 tane ama denize uzak
Kabak koyunda full kamp alanı rahat ortam denizi güzel.
Ben şahsen ölü denizi kalabalıkta hiç sevmiyorum öğlen olmadan denizin kumu yukarı çıkıyor akabinde deniz yüzeyi güneş kremi doluyor.
O civarda en iyi deniz cennet koyunda bulunuyor çünkü insan yok tertemiz denizi var ulaşım için tekne ile gidebiliyorsun.
Kabak koyu aile ortamı değil ama değişik tipler göreceğine emin ol kızlı erkekli değişik bir ortam

ama çok rahat çadırını kur takıl.
Ben likya yolunu yürürken parkur dışına çıkıp girmediğim görmediğim koy kalmadı dağ bayır o sahil şeridini ezberledim diyebilirim.
Haa bana sorarsan kaş'ta kamp yaparım gecesi gündüzü şahane denizi de çok güzel ve harika camping alanları var.
2 hafta sonra mesela kaş'a geçeceğim
Tavsiyem kaş'a da bir bak