Konu
İpucu
Kim Demiş DA Önemsiz Diye
02-07-2023, 20:54:16
XcomX
Herkese merhaba uzun zamandır emek verdiğim sitede bazı gelişmeler sonuç vermeye başladı.
DA ve DR konusu çok tartışılan bir şey
Kimisine göre DA önemli
Kimisine göre DR
Forumda bir ara DA yükseltme satılıyordu. Aslında çok basit google ve benzeri linkler ile yapılıyordu. Biranda bu suç oldu ve yasaklandı.
Aslında bana göre sahte takipçide aynı şey buda insanları kandırmak manipüle etmek sonuçta.
Amacım tartışma yaratmak değil, aslında konu buda değil
TRABİS açıldıktan sonra herkes COM.TR domainlere saldırırken bende ORG.TR domainlere saldırdım.
Yaklaşık 50 kadar ORG.TR domain aldım
Bu domainler daha önce bir çok sosyal projede veya dernek yada spor klübü tarafından kullanılmış.
Bunları nasıl mı buldum? tabikide wikipedia sayesinde, orda tek tek binlerce linkleri tıklayarak kullanılmayan kapanmış ORG.TR domainleri bularak aldım.
Sonrasında bu domainlerde DA ve DR düşük ve SPAM linkleri disavow yaptım.
Google search console ekledim
siteleri direk 301 çektim
Google search console dan da yeni site adresi bu diyerek yeni site adresi bu diyerek bütün linkleri oraya yönlendirdim.
Bunları yazıyorum yapmak isteyenlere örnek olsun diye
aklınıza takılan ve sormak istediğiniz bir şey olursa bana her zaman ulaşabilirsiniz.
DA'nın önemine gelecek olursak, bence DA google tarafında çok önemli, şu anda benim sitenin DA79 yaklaşık 1 yıl içinde 90 doğru çıkacaktır.
Bir sitenin DA ne kadar yüksek ise o kadar çok kelimelerde yükselme şansı var bana göre.
Bunlar sadece birkaç örnek:
müzik dinle
zor bir keywords ama 3 ncü sıraya gelmiş bile.
Kısa bir süre önce bunu bir Bangladeşli arkadaş aldıkları domain ile Amazon Satış Ortaklığı sistemi ile 2 ayda 800 bin dolar para yapmışlar.
Bu haberi
@
umay3707
; arkadaşımız paylaşmıştı.
https://www.r10.net/off-topic/372118...-kazanmak.html
Şu anda bende organik keywords ve organic traffic almaktayım. Burdaki veriler tabikide Google Analytics ile farklı SEO trafikleri.
Kısa bir süre içinde BLOG açarak yazılar paylaşmaya başlayacağım bakalım orda da nasıl yükselmeler olacak bu konu altında paylaşmaya devam edeceğim.