royalenes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Part time girip, aileyle bir şans için konuşulabilir. 20 yaşında girip 25 de çıksan, hiçbir şey kaybetmiş olmazsın hocam.
Boş bölümlerden bahsetmiyorum tabii, hayatının geriye kalanını böyle sıkılarak geçirmek istemediğini aklına getirip sürekli çalışman gerek. Tek kurşunun var, şu anlık.

Siz dalga mı geçiyorsunuz ?
Gerçekten güzel üniversitede okuyup, güzel bir diploması olup işsiz kalan birini göstersenize bana hadi ?
Gidip de süt ürünleri, zart zurt mühendisliği, bor işletme okursan tabii işsiz kalırsın.

Boş konuşmayın rica ediyorum, neymiş üniversite okumak vs vs Yapmayın ya ?
Doktorluk, hemşirelik, mühendislik vs vs varken fabrikada mı çalışsın adam hayatı boyunca

Sabah sabah nasıl gerildim, üniversite boşmuş.. PEH !

fox tv akşam haberinde en az 5 diplomalı üniversite mezunu işsiz gösteriliyor. mesleklerde sizin bahsettiklerinizden. Ayrıca herkes mühendis doktor olmak zorunda değil bu bölümlerin minimum 4+2 / 4+1 okuma süresi var.

bu 4-5 senede enflasyon tavan yapacak yurt ücretleri yemek ücretleri akbil ücretleri yüzlerce kez artacak. Herkese mühendis doktor okuyun demek kolay ancak yapması zor. Ayrıca kamu işçileri şuan doktorlarla neredeyse aynı maaşı alıyor

Çiftçiliğe, ziraate, süt ürünlerine ilgisi olabilir. burda kızmanız gereken bu bölümleri okuyanlara değil, bu bölümleri etkisiz hale getiren yetkilileredir.