Sokakta düğün yapabilmek için karakola gidip izin alıyorsun demekki karar mercii. Sen hangi evrendesin bilmem ama her ilde bu şekilde sokak düğünleri vardır beğenmeyen çekip gidebilir. İmkanı olmayan düğün yapmasınmış neden fakirin eğlenmeye hakkı yok mu? İmkanı neyse onu uygular bir kabahat varsa buna yetkili mercii kimse engel olur.
İkili diyaloğa girme hocam benimle, aynı şeyleri konuşmuyoruz. Zaten sokak düğünlerine eğlencelerine hayır derneği başkanı değilim, yorum yapıyorum. Benim yorumum seni ilgilendirmez, senin yorumun beni ilgilendirmez. Cadde üstünde oturuyorum, yıllardır düğün sesi bilmemne duymuyorum ancak bu durum rahatsız edici diyorum yorum yapıyorum.
Şimdi pazar günü evimde sakin sakin oturup bir şeyler izlerken sen geliyorsun, mesajımı alıntılayıp beni meşgul ediyorsun. Üstelik ne seni alıntılamışım, ne senin yorumuna yorum katmışım, ne düşüncene karşılık fikir belirtmişim. Sen geliyorsun, bana göre bomboş düşüncelerin ile bana cevap vermeye çalışıyorsun. Hiç girme bu potalara, kendi düşünceni yaz geç. Fakir edebiyatını da kendine sakla.