Merhaba arkadaşlar, bildiğiniz üzere adsense siteyi çok yavaşlatıyor ve sayfalarımız ucuz reklamlara mahruz kalıyor. Belli bir alandaki sitem için son derece kaliteli içerikler üretiyorum ve aylık trafiğim 150k. 150k ya adsense den kaç kazanıyorsunuz derseniz geçen ay 1000₺ yi yeni gördüm.
Araştırmalarım sonucu Ezoic e denk geldim. Ezoic kullanan arkadaşlar;
- Gelir artışı sağlanıyor mu
- Sayfa hızı için optimize ediliyor mu
- Ezoic kullanmanın Adsense e veya Google a zarar getirecek bir durumu olur mu (Zarar getirmesini istemeyiz)
- Benim bilmediğim sizin bildiğini avantajları ve dezavantajları hakkında detaylı bilgi alabilmem mümkün müdür?
- Bildiğiniz Ezoic kullanan web sitesi varsa incelemem adına PM gönderebilirsiniz.
Şimdiden aydınlattığınız teşekkürler
Ben de yeni denemeye başladım Ezoic reklam ağını. Çok tecrübe sahibi olmamakla birlikte son 3 haftanın kazanç tablosunu paylaşayım, girmeyi düşünen arkadaşlar Adsense ile kıyas yapabilirler.
(EPMV değerini 1000 gösterim başına gelir olarak düşünebilirsiniz.) - Website dili: Almanca
- Website Kategorisi: Travel blog
Reklam ağının en güzel tarafı community bölümü. Her ne sorununuz olursa olsun çok hızlı ve etkili bir şekilde aksiyon alıp sorununuzu çözüyorlar.