umdu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
win11 bana göre ağır. excalibur g770 kullanıyorum win10 la win11 arasında çok fazla performansı değişiyor. win11 de çok hantal ve excaliburun kendi control center i bile çalışmıyor. ama win10da çalışıyor. sürücüler destekliyosa 11e geçebilirsiniz. desteklemiyorsa win10 kalın. win10 adamdır. win10 yoldaştır, kolaydır. geride bırakmaz seni üzmez. win10 bitanedir bitane. win11 de görev çubuğunun yeri bile değişmiyor. ben genelde görev çubuğunu ekranın sol tarafında kullanıyorum. sol tarafa koymak için youtubeden bakayım dedim aygıt yöneticisine birşeyler ekliyorsun falan. e yuh yani. ayrıca şu sağtık yapınca tüm özellikler gözükmüyo o da sinir bozucu. en sondaki daha fazla göster gibi bişey çıkıyo ya da daha fazla seçenek gibi. ona basınca win10daki gibi oluyo anca. bi işi iki iş yapıyor. sadece tasarım daha güzel. mac a benzemeye çalışmışlar işte. modern şık minimiyav tasarım.
Görev çubuğu için aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz hocam. Hic bir eklenti vs de kullanmadan yapılabiliyor.
  1. Ayarlar‘ı açın.
  2. Soldaki menüden Kişiselleştirme‘yi seçin.
  3. Kişiselleştirme sayfası içinde aşağı doğru kaydırarak Görev Çubuğu bölümüne girin.
  4. Açılan sayfada en altta bulunan Görev çubuğu davranışları bölümüne gelin ve bu seçeneği tıklayarak genişletin.
  5. Görev çubuğu hizalama seçeneğinin karşısındaki ayarı Ortala’dan Sol‘a çevirin.
  6. Bilgisayarınızı yeniden başlatın