Eyupoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aslında konuyu açmamım sebebi, kargo paketlerken kafama takıldı, dedim gideyim r10'na konu açayım beni en iyi onlar anlar, az motive ederler Konuyu bir iki örnek vererek anlatacağım daha iyi anlarsınız.
  • 2014 yılında eşim ek iş olarak evde nikah şekeri vb. işler yaptı. Site açtım, açtıktan 2 ay sonra satışlar başladı ama tek tük eşime harçlık çıkıyor sadece. Dedim bak bana güven kapıda ödeme yapalım bir de az çeşitleri çoğaltalım satış ve bir kaç analiz ettim ona göre şunu şunu yapalım. Yok ben insanlara güvenmiyorum kapıda ödeme olmasın şu bundan olmasın dedi ta ki 2017 yılına kadar. Sonrasında baktı olmuyor tamamen bana bıraktı. Sonuç mu? Eşim şuan kendisi asgari ücretten bir tık fazla gelire sahip. Daha fazlası da olur ama hem yetişemeyeceği hem de başkalarına iş vermeyi sevmediğimiz için yeterli gördük.
  • 2018 yılından bu yana çalıştığım ihracat firması vardı. Web siteyi komple değiştirelim dememe rağmen hala değiştirmiyorlar yine de satışları artırdım ama yetmez. Sonrasında ilan verdiğimiz siteler vardı. Dedim abi ben analiz ettim ilan giriş sistemini değiştirelim artış muhakkak olacak bunu 7-8 ay sonra zor bela kabul etti. Sonuç sadece bir ilan sitesinden normal de hafta da 1-3 arası gelen makina teklifi şuan günlük 8-10 teklif ve üstünde geliyor.
  • Avukat bir arkadaşıma site açtık ilk başta haritalarla güzel ekmeğini yedi fakat sonrasında dedim ki bak bu siteyi HTML kurdum ama bu şekilde sadece kimlik olur gel wordpresse çevirelim ben editör ayarlayım sağlam yerlere geliriz. Tamam ama bende herşeye karışırım dediği için 3 yıl site HTML kaldı. Sonrasında kafaladım ve wordpresse çevirip siteyi bir aydır güncel tutuyoruz. Bir aylık analizde ilk 100 de olmayan bir çok kelime şuan ilk sayfa ve baba kelimeler 2.sayfada.
  • Herbalife işi yapan bir arkadaşla eşim vasıtasıyla tanıştım, eşim faydasını görünce kilo vermede bende takviyelerini kullandım ne yalan söyleyim devamlı pc başında olduğum için yorgunluk ve halsizlik hissi iyice gitti bende. Bu arkadaş bana gel herbalife işi yapalım abi kafan çalışıyor çevren de geniş güzel kazanırsın dedi. Bende yaparsam netten yaparım reelde insanlarla uğraşamam. O da hiç internetle alakası olmadığı için sıcak bakmadı bu işin sadece reelde olacağına inanıyordu. Sonuç, şuan arkadaş neredeyse reeli çok önemsemiyor benim yaptığım satışlarla hem kazancı yükseldi hem de üyelik profili yükseliyor.
Bunun gibi daha çok örnekleri var. Yani diksiyonum düzgün, ikna kabiliyetim de var. Ama özellikle beni tanıyan insanların bana karşı bu güvensizliği NEDEN?
Hocam yatırım tavsiyesi veriyor musunuz