hocam üründen ürüne değişiyor bu durum tamamen kendi pazarınızla alakalı, iş sektörümüz otomasyon ve avrupa bazlı çalışıyoruz bunun için avrupada bu işi yapan firmaları tek tek tarayıp mail adreslerini ceolarını cep telefonlarını kaydediyoruz lokasyonlarını kaydediyoruz yakındalarsa birebir temas halinde oluyoruz yoksa mail atıyoruz 2 gün sonrasından da arıyoruz kendimizi tanıtıyoruz yaptığımız işten sattığımız maldan bahsediyoruz 100 kişiden 1 kişi dönse kar oluyor bizim işte ama diyelim ki tişört benzeri direkt son kullanıcıya gidicek bir mal/ürün satıyorsanız genel olarak çevremde gördüğüm çalışmak istediği ülkelere özel youtube kanalları tiktok hesapları açıp pazarlamalarını yapıyorlar aynı şekilde facebook ve instagram hesabı açıyorlar facebooka o ülkeyle girip marketplaceine ürünlerini atıyorlar hedef pazarlarının pazar yerlerine giriyorlar atıyorum ebay abd hesabı açıp oradan ürünlerini listeliyorlar ücretsizleri de var gibi biraz pazar araştırması gerekiyor. O ülkelerden açtığınız hesaplardan reklam çıkabilirsiniz oraların atıyorum influencerlarına reklamlar verebilirsiniz gibi gibi çok fazla pazarlama yöntemi mevcut oralardan hosting domain alıp örn:blabla.co.uk gibi domainlerle aynı ürünleri listeleyip google ads olarak reklam çıkıyorlar çok fazla yöntem mevcut

p.s amazon shopier falan herkes bildiği için yazmadım