Merhabalar arkadaslar düşmem demeyin insan düşüyor. Letgodan ıphone 11 buldum bir tane Alanya'da 12.250 TL'ye. Adam hakkaride uzman oldgunu tatile gelince ilan açtıgını söyledi. Sahibinden param güvende ile işlem yapabiliriz sorun olursa dedi. İyi güzel aıyorum dedik ben siteye yükleyim size atayım dedi. Bana sahibinden.com değilde sahlblnden.com linki uyarlayıp attı fake linki hiç fark etmeden fasta geçtim. Sonra bana bir avukat watsaptan yazdı gel al avukatıyım paranız havuzda kalmıs siparis numarası yerine isim soyisim yazmadıgınız için tekrar yollayın eskisi 90 saniyede geri yatacak denildi ve benim jeton düştü. Sarı siteyi aradım biz sadece kart işlemi yapıyoruz dediler. Eskiden facebook hesap çalmada bu fake linkler kullanılırdı nasıl yedim onuda bilmiyorum ama bi anlık boşluga dekgeldi sanırım. Benim işim hesap sahibiyle artık belki hiç bir sucu yok onuda biliyorum ama artık işimiz onunla yarın avukatıma evrakları vericem biliyorum ama süreç uzun sürecek. Demek istediğim dikkatli olmanız bu konularda sakın düşmeyin.
Fast attıgım : Yusuf Çetin Buralarda iban to cripto falansa bana yazsın