Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Buradan bana küçük bir servet kazandıran tüm herkese teşekkür ediyorum

An itibariyle son ticari konumu ve sistemlerimi devrettim. Artık r10 içinde ticaretim bulunmuyor.
Müşterilerim endişelenmeyin; hala buradayım ve ihtiyaç olduğunda yanınızdayım

Artık burada sadece paylaşma ve yardımlaşma için yani forum ruhunu yaşatmak için duruyorum.

Ne söylesem "yine reklam yapıyor" diyen tayfa artık gerekçeniz de kalmadı. Çünkü ticari çıkarlarım yok.
Aslında farklı bir projem var fakat o r10'a uygun değil. O sebeple burada başlatmadım.

Şimdi paylaşımlarımda gerçekten fayda sağlamaya çalıştığımı umarım gösterebilirim. Ne yaptıysam, nasıl kazandıysam ve hangi hatalarla ne büyük paralar kaybettiysem herşeyi apaçık paylaşıcam.

Örneğin bugün 90.000tl'ye konumu devrettim. Ve bu konu bana 3 ay içinde yaklaşık 42k getirdi. (tek giderim 1 bildirim reklamıydı 4.500tl)
Sonuç olarak 3 ay içinde tek bir projeden 120k üzerinde bir gelir elde ettim. Yap işlet devret mantığı Anlatıcam anlatıcam bundan sonra hiçbir mazeret kalmadı dostlar iyi forumlar ve iyi bayramlar hepinize!
gerçekten severek takip ettiğim insanalrdansınız umarım kararınız kısa sürede değişir r10 a sizin gibi değerli insanlara ulaşa bilmek için üye oldum sırf