Bilalizm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence rekabet yüksek diye girilmeyecek diye bir şey yok her zaman ''KALİTE'' Kazanır.
Beatrice adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Doğru diyorsun, fakat şöyle düşün. SMM Panel de rekabet olmasına rağmen kendim üzerinden örnek vereceğim bu konuda. Google Adwords, Facebook, Instagram, Tiktok gibi bir çok sosyal medya platformunda bilgiliyim ve reklam tecrübem 5 seneyi aşkın neredeyse. Daha önce bir çok müşterime reklam hizmeti sağladım ve reklam dönüşü olarak hatrısayılır miktarda fazlaca ücretler aldığını gördüm. Mesela bu yüzden kendi SMM Panelimi neden kurup adımı duyurmuyorum diye düşünerek sektöre giriş yaptım. Sektördeki çoğu arkadaş Reklam tecrüben olduğu için 3-0 önde başlayacaksın gibi hitamlarda bulundu. Kısacası rekabet var diye vazgeçecek değil kimse, ekstra bir bilgin varsa rakiplerinin önüne geçerek kendini ve günü kurtaran da olabilirsin. Benim görüşüm...
İki düşünce de çok haklı tabiki de. Burada yine bahsettiğimiz olay kendinizi ve mevcut işinizi geliştirmekten geçiyor aslında. Rekabet düzeyi yüksek olan kategoride farklılık ve yenilik sağlarsanız elbette başarılı olursunuz. Genel olarak farklılık yaratmak yerine hep stabil şeyler üzerinden ilerlemeye çalışıyor çoğu kişi.