OmerTurkes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet geç saatlere kadar sürmesi biraz rahatsız edici ama biraz empati yaparsanız, onlar adına mutlu olabilirsiniz.
Düğün salonu masrafları almış başını gitmiş 3,4 saat, maksimum 5 saat için 80,90 bin civarı para ödemek biraz zor olabiliyor.
En azından o paraya evin ihtiyaçları alınabilir. Geç saatlere kadar sürmesi biraz rahatsız edici olabiliyor fakat akşam 5 gibi başlayıp 10 civarı bitmesinin çok sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum.
O sizin düşünceniz ancak benim için ya da çevremdeki kişiler için sorun teşkil ediyor. Biz mecbur muyuz saçma sapan müzikleri bangır bangır dinlemeye. Herkes bir tutturmuş düğün salonu masrafları şu bu diye yapmasınlar o zaman düğün nikah nikah sonrası eş dost ile bir yemek oldu bitti başkaları son ses müzik ile tepinecek diye ben neden rahatsız oluyorum. Yani düğün yapmayanın nikahı geçerli sayılmıyor diye bir kanun maddesi olmadığına göre bunun bir alternatifi var demek ki gücü yetmiyorsa nikah yapsın oldu bitti yani bunda bile mağdur edebiyatı yapılmaz ki.