Slash adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şöyle doğrumu anlıyorum.
A B C sitelerinde makaleler olduğunu varsayalım her birine 1 er tane redirect eklersek siteyi besler fakat,
A sitesinde makalelerdeki linklere doğrudan redirect verirsek siteye zararı mı olur?
Ben indexletmek için kullanıyorum doğrusu
Ana sitenize direkt bol miktarda redirect link almaktan kaçının, A, B, C sitelerinden link (tanıtım yazısı veya herhangi bir şekilde) aldığınızı varsayarsak, bu A, B, C sitelerinden link aldığınız sayfalara redirect link kasabilirsiniz mantıklı miktarlarda. Bu arada 1'er redirect linkin yararı olmaz, şöyle 30-40 tane backlink almışsınızdır, bunların herbirine 20-30 tane redirect link kasılabilir, ancak hepsine aynı sitelerden link almaktan kaçınmanızı öneririm, çünkü iz bırakmış olursunuz, google kolayca yakalayacaktır bu ağı.

gyurtalan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba. Kullanıcıları bunu da sordu kısmında çıkmak için ne yapmak lazım. Önceden çıkıyordum ama artık hiçbir sitem çıkmıyor. Sanki Google ceza vermiş.
Merhaba, bu tamamen google'a bağlı maalesef. Google'ın sitenize güvenmesi lazım, içeriklerinizin uzman tarafından özenle hazırladığına inandıktan sonra bu tür yerlerde sitenizi gösterebilir.