ilk üründen kar etmek cok zor hocam ürünü depoya yolluyorsunuz satışa acılıyor ama listeye girmiyor ,reklam veriyorsunuz mecbur amazonda reklam tıklama maliyetleri baya yüksek .çorap için tıklama başına 1 dolardı mesela .ama ben kötü foto cekımlerı ıle amazon contentım ve marka tesılım yokken ilk ürünlerin masrafını cıkarabilmiştim zarar etmeden ama girer girmez para kazanacaksınız diye bişey cok zor sanırım zaten bu işle ugrasanların büyük bölümü altın bulamayıp kürek satıyorlar o sekılde kazanıyorlar .youtube da falan insanlara hayal satıp ordan yürümeye calsııyorlar al bu ürünü kazan ayda 5 10 bin dolar diye nasıl olacak o iş gel benden eğitim satın al .velhasıl benim sana söyle bi tavsiyem olacak satış yapacağınız ülke konusuna karar vermediyseniz eğer tanıdıgınızın cok oldugu yabancı ulkeler varsa almanya abd ıngıltere vs neresı olursa eger ürünü oraya yollayın sonra o tanıdıklarınızdan ürünü alıp fotograflı vs sekılde yorum yapmasını ve size yıldız vermesını isteyin yorumlar cok etkili amazon bunu kendısıde yapıyor vine dıye bı programı vardı sanırım ama oda kayıt ucretı en son 200 dolardı dıye hatırlıyorum sızın ürününüzü kendı belırledıklerı kişilere yolluyorlar ve sıze 30 yorum gelene kadar devam edıyordu sanırım ama bütçe meselesi işte.umarım herşey istediğiniz gibi olur başarılı olursunuz hayırlı günler