yamac_paradox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Windows server 2012 kullanıyorum ve plesk güncel lisanslı versiyon kullanıyorum.
Yeni farkettim web sitelerinin hepsinde 404 gelmesi gerekirken bir reklam sayfasına yönlendirilmiş. Sanırım sadece 404 değil diğer hata sayfaları da aynı şekilde. Serverda her domainde .cer uzantılı ve silinmeyen dosyalar vardı bi şekilde temizledim. Yani bir açık var ve o şekilde yapılmış ama düzeltemiyorum. örneğin domainadi.com/olmayanbirurl yazdığımda a01 nokta vip / 87.html diye bir siteye yolluyor. O sayfada başka bir reklam sitesine yönleniyor.

Denediklerim:
- vhost daki domainlerde httpdocs klasöründe ek bir dosya kalmadı, web.config, global.asax vs kontrol ettim ordan değil.
- custom error page aktif ettiğim sitelerde custom_errors klasörünün içindeki html ler i kontrol ettim.
- bir hostingi deneme olarak sildim geri ekledim onda da oldu, yani sıfır kurduğum hostinglerde de oluyor.
- Plesk repair yaptım.

Plesk in merkezi bir dosyasında sanki ama nerdedir bulamadım. Bilgisi olan denk gelen varsa yardımcı olursa sevinirim.

İyi Çalışmalar.
Merhaba, Server 2012de kritik birçok açık var
İyi bir yere gizlenmiştir, bulunabilir olsa da temiz ve güvenli bir sunucuya baştan kurulumu yapılması daha sağlıklı olur