30 haziran, sabahtan akşama kadar ayaktayım. Ablamın kınası var, bir oraya bir buraya dönüp duruyorum. (Amcamın kızı). Neyse işte misafirlere ikramlar falan derken akşam saat 7'de kına saati başladı yaklaşık saat 22.00'a kadar kınadaydım. Sonrasında dansöz çıktı, ablamın arkadaşı mıdır bilmiyorum. Dediler git oyna onla falan gırgır şamata olsun diye dansözle oynadım. İşte 5₺-10₺ falan para takıyorum. Herkes gülüyor taktığım meblalar küçük diye... Her neyse milleti eğlendiriyorum falan, kız arkadaşım ne yapıyorsun diye mesaj atınca aşkım dansözle oynadım dedim.
Hay demez olaydım, bir tripler bir tripler... Ulan adını bilmem sanını bilmem... Neyse ben kendimi açıklamaya çalışıyorum falan, bir telefon geldi (başka amcamlarda babaannem hasta) dediler babaannem ağırlaştı. Hemen kınayı bırakıp oraya geçtim, tabi Yolda halen sevgilimle tartışıyoruz. Neyse bir baktım ambulans gelmiş, babam beter halde.. Sonuçta annesi, bir amcam yanımızda diğer amcam kızının başında falan apar topar ambulansın peşinden hastaneye gittik. Babaannemin beyninde iyi huylu bir tümör vardı onu aldılar ama bir türlü dikiş tutmadı, yürüyemez oldu babaannem.... Hastaneden gece 1.30 civarında falan çıkıp babaannemin kaldığı yere(annemler amcamlarda ve bizim ailede 3 arabamız var.) Kendi arabamla gittim, babama evin anahtarını verdim kendi arabasıyla eve geçti. Annem de hazırlandı kardeşlerim falan eve geçecekler bir kardeşim benimle, diğeri annemin yanında. Saat 2.30 civarinda. Her neyse tam arabaya bineceğiz dışarıdan bir kaç kadın bağrışma sesi falan. Neyse biz bindik arabaya, eve geçeceğiz, bağıran kadınlar kendi arasinda konuşurken birisi kalkıp bana (sen ne bakıyon lan o.ç.) dedi. Bende s.ktrlan dedim yoluma devam ederken peşimden kaçma lan falan diye bağırdı. Yanımdaki kardeşim yediğim küfrü duydu. Bütün bu gerginliğin üstüne çektim sağa indim aşağıya. Dedim hayırdır? Üstüme 3kadin da yürüdü üçünü de elimin tersiyle itekledim. Birisi düşecek gibi oldu arkadaşı tuttu falan. Sonra olay uzamasın diye bastım gittim. Arkadan plakasını alın falan diye konuşuyorlardı, her neyse annemin arabası çalışmamış, tekrar amcamların evin oraya dönmek zorunda kaldım. Döndüm baktım çalıştı, sonra tam gidecekken yanlarından geçmemek için aşağı yolu kullandım fakat onları görebileceğim bir yerdeydim. Baktım yere oturmuş bekliyorlar. Dedim bunlar polisi falan aradılar herhalde, araba babamın adına plakadan bakıp eve gelmesinler zaten adam şeker hastası bir de sorunlarının üstüne ben eklenmeyim diye karakola gidip ifade vereyim. Eğer olur da şikayetçi olurlarsa falan hiç beni aramasınlar diye... Neyse karakol girişinde beni gördüler, bağırdılar dediler bu adamdı falan filan.. neyse karakola girdiğimde saat 03.00 civarinda. Sabah saat 7'ye kadar beklettiler beni. 3 kadından biri ambulansla hastaneye gitmiş, darp raporu için hastane polisi ile irtibattalar doktor raporu bekliyoruz falan dediler oyaladılar beni. Ben sabah 5 civarında en son canıma tak etti dedim ben gidecem bir şey yapın konuşun bunlarla ben ifademi verip gideyim. Diyorlar ki kıza bir şey olursa seni biz bıraktık falan. Lan zaten ben kendi rızamla gelip olayı anlatacağım. Neden beni alıkoyuyorsunuz ? Kızlardan biri 15 yaşındaymış birisi annesi muhtemelen +30 diğeri de kuzenleriymiş hastanedeki. Neyse saat en son 06.00 civarında beni bir odaya çağırdılar kızlardan ifade aldılar benden şikayetçi olacaklarmış. Dedim olsunlar ben hatamı kabul ediyorum onları itekledim. Yapmamam gerekirdi ama konuyu burada çözelim kapatalım istiyorum gelsinler konuşalım dedim, gelmediler. İfademe şikayetçi değilim olay büyüsün istemiyorum dedim. Polis izniyle serbest bırakıldım. Bir avukat arkadaşa ihtiyacım olacak Ankara'da yaşıyorum. (: Lanet olası bir temmuz günüydü.
dostum öncelikle yaşadıklarından dolayı çok üzgünüm geçmiş olsun ama bu olaydan birşey çıkaağını düşünmüyorum geçen sene yan binadan gelip evimi bastılar darp raporu kamera kaydı vs herşey vardı olay mahkemeye gitti arabulucu aradı boşa uğraşma hiçbirşey çıkmaz talebin ne dedi bi miktar söyledik alamazsın ama ben gene söylerim dedi sonuç aradılar özür dilediler dosya kapandı.