@SmartPenguin; öncelikle şunu ifade etmek istiyorum iletinizi sonuna kadar okudum, zira sizin şunları yazarken bana verdiğiniz değer, en azından bilmukabele karşılığında bir değeri size sunmayı da ziyadesiyle gerektiriyor.
Değerli
@SmartPenguin;
forumdaki bu etkileşimden ben bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum aslında, insanların tepkilerinden davranışlarından eylemlerinden, nasıl matematiksel bir formülün sağlamasını yapıyorsanız bende .. sosyolojik psikolojik nörolojik zoolojik folklorik... vesaire vesaire, nesnel metodolojik teknik okumalarımı tespitlerimi çıkardığım sonuçları deniyorum. Sağlamasını yapıyorum.
Pekiştiriyorum forum ortamı bana bunu sunuyor, yani insanların bana sergiledikleri ve icra ettikleri bozukluklar açıkçası pekte umurumda değil, umurumda olaydı zaten bunu bir amere olarak görürdünüz.
Derseniz ki amacın bu mu elbette bu değil, sizler ve sizler gibi niceleriyle münazara istişare fırsatı yakalayabilmem beni mutlu ediyor.
teşekkür ederim iletiniz için.
@Dora;
Teşekkürler.
@SEOmuhendisi;
Nede çok sosyal kimlik ve grup var değil mi? Halbuki bir anayasa var ortada toplum sözleşmesi, muhatapları belli tarafları belli, her şey apaçık ortada.
Peki Anayasayı gale alan var mı yok?
@netst4rz;
Ben yazılım işleriyle uğraşıyorum, yazılım geliştiriciyim mühendislik üstüne, benim işim yapısal, bilişim örneğin o da bir yapısal bilim, yapısal bilimler kategorisinde.
@SEOmuhendisi; takip ettiğim JOURNAL vardır çok fazla, her gün mutlaka bir akademik makale okuma ederim şaşmaz. Kitap kafemiz vardı geçen güne kadar, oturur kitap sohbetleri yapardık, akademik makaleleri sadece okumakla da kalmam, okuduktan sonra birde ABSTRACT özetini de çıkarırım, kendimde yazarım. not da alırım.
George Carlin ne demiş ? Bir moron gibi yaptığım bir şey var o da düşünmek! Düşünmek bizi biz yapan yegane şey.