Kardeşim geçmiş olsun öncelikle bu durumu yaşamayan bilemez ama ince düşünceli insanlar empati kurabilirler. Bende nacizane ince düşüncelerimden geçirdiğim duygularımı paylaşmak isterim. Ne olursa olsun Annen için güçlü olman gerekiyor. Hepimizin ailesinde ufak tefek sorunlar olur ancak bazı sorunlar ne yazık ki büyüktür ve insanı çıkmaza sokar. Lütfen gücünü kaybetme yaşaman ve mücadele etmen için en sevdiğin insanı gözünün önüne getir. Bazı insanlar değişmez onları olduğu gibi kabul etmemiz lazım. İşine konstre ol ve annen için mücadeleni sürdür bunun dışında hiç kimseyi akrabalarında dahil aile sorunlarının içine müdahil etmemeye çalış. Bir dost bin akrabaya bedeldir sözüyle ne akrabalar var yılandan beter bu duruma sevinebileceğini düşündüğün kim varsa iletişimi kes ve yoluna bak dostum. Çok çabalamana rağmen ve belki birşeyler düzelir umuduyla yaptığın her girişimde sonuç alamadıysan lütfen daha fazla kendini yorma bu babanda olsa kendi haline bırakacaksın. Bu saatten sonra ben annem için nasıl faydalı bir insan olurum babamın bize yaşattığı üzüntüyü nasıl telafi edip annemin yüzünü güldürebilecek adımlar atabilirim diye düşünmeli ve geleceğe umutla bakmalısın. Asla pes etme, üzülme ve anneni yanına alarak yoluna devam et dostum.