yvk1987 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dostum adam zaten savcılığa vermiş neyini yönlendirme yapacağım ben gelecek kağıdı söylüyorum emsal bir olay başıma geldi kavuşturmaya yer yoktur diye geldi rakam bundan daha yüksek napıcaklar 150 tl için mübbet mi verecekler zaten adam başvurusunu yapmış ne zaman gelir diyor bende olabilecek durumu söylüyorum ne alakası var 2012 yılında 80 bin şuanın tefe tüfesiyle 1 milyon 400 tl eden bir mahkemem var 10 yıldır sonuçlanmadı sen ne anlatıyorsun bana?
Emsal olay olduğunu nereden biliyorsun ki? Bu konudaki savcılık şikayetinin içeriğini, delilleri, olayın detaylarını ben göremiyorum. Benim göremediğimi sen görebiliyorsan tebrik ederim.

Yanlış yönlendirme dediğim o değil, sen savcılıktan hiçbir şey çıkmaz takipsizlik verir geçer mantığında bir yorum yapıp bir nevi başka insanları da bu yola teşvik etmiş olabilirsin. Bilip etmeden, ezbere hukuki yorum yapılmaz.

Savcı miktara değil; olaya ve delile bakar. Senin şikayetinden bir şey çıkmamıştır, diğer ceza davan karara bağlanmamıştır ama belki bu olayda ceza davası açılacaktır. Bunu ezbere yorumlayamazsın diyorum.