Ali_Eser adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
geçinemiyorlar
Kısa ve öz olmuş biraz hocam ne yapıyor adamlar dışarda mı uyuyor

escapist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şükrederek :d
Hocam ironi mi gerçek mi bilmiyorum ama zaten Elhamdüillah her halimize. Fakat gerçekten açılan konulara bakıyorum sanırım İstanbulda kiralar bir çok yerde yüksek. E asgari ücrette ortada hadi çok farklı bir şekilde bekar yaşamayı hayata tutunmayı başardınız bu sefer evli olanlar ne yapıyor nasıl oluyor yani?

AnaBayin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tek kişi masrafları
1+1 ev 8 k normal şeyle aidat vs arttı 9 k oldu
8 k okul özel okul olduğu için bu ücret aylık 10 ay ödeme
Haftada 5 gün dışarı ayda 20 gün dışarı diyebiliriz 10 günde evde iş vs derken buna da rahat 15 civarı gidiyor

34 k buluyor aylık masraf tek kişiyim bu eğlence + okul + kira ek olarak
İnternet Telefon Doğalgaz su elektrik ücreti hariç

İstanbul bir rezidansda aylık giderler okul vs hepsi içerinde sanırım 40 net diyebiliriz aylık asgari 8.5

İnsanlar geçinemiyor çoğu ev sahibi ile davalık ne yazık ki bu durumdalar.
Çok geçmiş olsun gerçekten Allah sabır ve kolaylık versin tüm vatandaşlarımıza ve özellikle evli olanları çok merak ediyorum yani kiralar İstanbulda çok yüksek ortada bekar yine bir ihtimal olsada Asgari ücret konumuz olduğu için Evli olanları düşünemiyorum.

Ozi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1+0 dairede zorlu şartlar altında geçinebilirsiniz.
Hocam 1+0 fiyatlarını bilmiyorum İstanbulda ama gerçekten durum vahim görünüyor İstanbul için Allah kolaylık versin. Evli olanlar için özellikle dediğim gibi gerçekten çok zor iş. Yani hayata tutunabiliyorsanız şu şartlar altında bile helal olsun yani.