Cetain adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Racing istiyorsanız CBR250'den uzak durun. Hepsi eski model ve yüksek devirde çok fazla krank kırma ihtimali var. R25, racing kategorideki en popüler motor ve fiyatı 600CC'lerle başabaş. O yüzden almak mantıksız. MT25 de aynı şekilde naked motorların en delisi ama fiyatı uçuk. Yine alınmaz. Son çare hintliler. CF ya da Bajaj tercih edin. CF 250SR Racing, CF 250NK Naked kategoride fiyat performans motorları. Bajaj NS200 Racing, N250 Naked olarak tercih edilebilir. Normalde o bütçeye Bajaj Dominar 400 UG önerirdim ama yeni başlayan birisine çok güçlü gelecektir. Eğer scooter istiyorsanız da XMAX 250 ya da PCX tercih edebilirsiniz. Tercihim XMAX'tan yana olurdu.
Tosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Görünüş istiyorsan RS200 alabilirsin kıvraklık istiyorsan NS200 veya Duke250 Tavsiye ederim.
Bybitter adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
R25 haddinden fazla pahalı bundan dolayı önerim rs200 ABS

ABS olmayan motora binmeyin kesinlikle tavsiyem bu olacak
OguzhanGozeler adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
r25 le başla reis
Kuvvet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Önerim Pulsar Rs200 olabilir veya Ns200, SuperSport türü seviyorsanız, şehir içi görünüşü güzel bir motordur. Gözünüzü korkutmayın cidden, özellikle gaz kısıtlaması yaptırılabilir. Benim başlangıç motorum Yamaha R25'ti. Başarılar.
Hemvol adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
honda pcx 2021-23 al, istediğin zaman satarsın. Şehir için ideal,yakıt konusunda çok iyi. İleri ki zamanlarda üstüne koya koya yükseltirsin zarar ettirmeyecek kar ettirecek bir motor.
YasinReal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kesinlikle önermediğim tip racingdir, ne kadar dikkatli bir sürücü olursanız olun körün birisi gelip vurabiliyor.(test edildi)
Ben cross kullanıyorum ve haftasonu dağda ne kadar sinir ve stresimiz varsa atıyoruz çok güzel bir aktivite Sizlerede önerim budur.
Boyum 180 kilom 100, cross öncesi 105di çok güzelde kilo verdiriyor.
Hepinize değerli yorumlarınız için zaman ayırdığınız için ayrı çok çok teşekkür ediyorum. Bayramınız da kutlu olsun. Çevrede satan varsa da sizin arkadaşlarınız vs bakabilirim temiz olduğuna güvendiğiniz bana gidecek bir motora hiç sorun olmaz

Bir de ben fiyat vs anlamam biriniz de bu konuda yardımcı olursa çok çok sevinirim işte motorda nelere bakmalıyız alırken 2. El vs 0 mi önemli hiç anlamıyorum inanin ki yardımcı olursanız çok mutlu olurum tesekkurler

Motorda ABS ne işe yariyor onu da hiç bilmiyorum birisi kısaca anlatırsa sevinirim teşekkürler tekrardan