Profesyonel Browser Automation Studio Eğitimi
Merhaba, yaklaşık 2 yıldır browser automation studio ile uğraşmaktayım ve kendi geliştirmiş olduğum programları satıyorum.
Yaptığım programları kullanan birkaç müşterimin isteği üzerine B.A.S. eğitimi vermeye başladım.
AdsCreator isimli programın geliştiricisiyim ve programımız r10'da birçok kullanıcı tarafından kullanıldı. Aşağıya kullanan bazı kullanıcıların yorumlarını bıraktım.
B.A.S. ile birçok otomasyon yapabilirsiniz. Başta gelmek üzere hesap üretim yazılımları, veri çekme yazılımları ve aklınıza gelebilecek bütün tarayıcı otomasyonları.
B.A.S. programının türkçe eğitimi yok denecek kadar az ve o videolar maalesef temel seviyenin de altında.
Alacağınız eğitimle birlikte birçok otomasyon sistemi yapabileceksiniz, Hiçbir yazılım bilgisi olmadan!
Eğitim için gerekli şartlar - Minimum 4 GB Ramli bir bilgisayar - Hiçbir yazılım bilgisi gerekmiyor. Eğitimden sonra neler yapabileceğim? - Herhangi bir platformda hesap üretim yazılımı - Herhangi bir siteden veri çekme yazılımı - Captcha çözdürme - Proxy yapısı ile onlarca işlemi aynı anda gerçekleştirme - Profesyonel seviyedeki yazılımları kodlayabilme Eğitim içeriği nedir? - Eğitim 6 Dersten oluşmaktadır - Eğitimi birebir vermekteyiz - Eğitim bitince Whatsapp üzerinden istediğiniz kadar soru sorabilirsiniz. - Yapamadığınız işlemler için eğer mümkünse yardım ediyoruz - Baştan sona B.A.S. hakkındaki tüm özellikler - Fingerprint yapısını öğreniyorsunuz - Proxy yapısı öğreniyorsunuz - Cookie yapısı öğreniyorsunuz Fiyat ve Kontenjan Tek Seferlik 3.999₺ İletişim: https://wa.me/908508407938 Temmuz: 6/10 Ağustos: 0/10 Yaptığım programı kullanan bazı kullanıcılar

Yorumum dursun ++ Yakında uğrayacağım