Hocam normalde yorum yapmayacaktım fakat burada bu domaini övenler yorum kasmak için mi yazıyor anlamadım, domain olarak hoş duruyor fakat en azından bi googledan aratsalar bu domaine çok yakın bir domainin sektörde yıllanmış bir firmaya ait olduğunu görebilirler. Google'a domaini yazınca o firmayı öneriyor google direkt. Yanlış anlaşılmasın domaini kötülemek için yorum yazmadım sadece bu durumu belirtmek istedim.
Yatırımlık olarak iş yapacağını sanmıyorum, fakat projelendirilirse seo bilginizle üst sıraya taşıyabilirseniz o zaman güzel işler yapılabilir ama yine de o firmayla karıştırılması çok muhtemel.
hocam haklisiniz, o kontrolü yaptim ancak suan turkepin domaini yayında olmadigi icin bahsettiginizi onermesi normal. bu sekilde daha önce tecrubem oldu xxxnow domainimjz vardi arayinca nowxxx oneriyordu taki xxxnow yayina girip bir kac ayda oturana kadar. sonra onerme olayi bitti ve domain ile biraz yol alinca otekini de gecmistik kendi aramasinda.
turkepin icin de ileri bir seo bilgisine gerek yok (bahsettiginiz önerme icin) domain yayina girdiği ve bir kac ay omur aldigi anda bahsettiginiz önerme biter. turk pin diye ararsaniz cikabilir yine o elbette yillarin otoritesi nedeniyle ama turkepin kullanilip organik olmasa dahi direct ya da redirect hit almaya baslayinca tam tersi durumlar da oluşabilir zira epin arama egilimi pin kelimesinden daha fazla olarak gorunuyor.
yaniliyor da olabilirim tabi, sonucta 200 lira harcarken bu kadar baktim ve muhakeme ettim. daha fazlasina almak isteyen daha fazla sorgular belki farkli kapiya cikar muhakemesi
konuya sagladiginiz katkidan dolayi ayrica teşekkür ederim.