Ya hocam ben senin ne demek istediğini anlıyorum da sen benim durumumu anlamadın ki.. Şimdi bak olay şu.. Sayfalar alanında 20 tane birbirinden değişik sayfa var tamam mı bunlardan bazılarını ana sayfa olarak atadığında 500 server eror veriyor ancak bazıları vermiyor.. Yani istisnasız her durumda bu hata tetiklenmiyor.. Kaldı ki upload klasörü dahil hiçbir kalsöre 777 izni verilmez maksimum 755 verilir oda sadece themes, plugins ve uploıad klasörüne verilir. Onun dışında 777 izne sahip tek klasör olmaz wp'de eğer sen ayrıca bunu gerektirecek bir site kurmuyorsan..
Hangi klaösre 777 vereceksin de ana sayfa normal çalışacak? Oluşturduğun sayfa başına klasör mü oluşuyor?
777 bence de çözüm değil hocam. .htaccess ile ilgili bir problem olabilir. Default WordPress in .htaccess dosyasını alıp eskisini yedekleyip bir deneyebilrsiniz
default htacess'i ekledim gene olmadı. kalıcı bağlantıları yeniden oluşturdum oda olmadı.. işin enteresanı dediğim gibi sadece baz sayfaları ana sayfa yapmak istediğinde oluyor her durumda değil..