Merhabalar,
Uzun araştırmalarım sonucu, sitemin bazen hızlı açılması bazen ise yavaş açılmasının nedenini sanırım buldum.
Litespeed destekli 2 farklı server ve 2 sitem var. 2 sinde de lscache tüm ayarları ile yapılır herşey düzgün ancak bazen siteler geç açılıyor, bir kez girersem ve beklersem bir sonraki girişler ve gizli modda açılmalar hızlanıyor.
Herhangi bir eklenti ya da değişiklik yaptığımızda biliyorsunuz otomatik olarak cache önbelleği temizleniyor ve siz sayfaya girmedikçe cache yapılmıyor. Bir kez tek tek girelim desek onun da TTL denilen zamanı var yine siliniyor. Yani bir şekilde bazı ziyaretçiler yavaş sayfaları deneyimlemek zorunda kalıyorlar.
Bunun için litespeed warm up cache denilen olay için crawling (tarayıcı) koymuş ancak her hosting de açık değil

örnek benim guzel.net ve yabancı diğer hostingde açmıyorlar. cloud vps olursa açarız diyorlar. Nedeni ise fazla sistemi yorması.
Herkes litespeed özellikli bir serverda lscache kullan diyor ama bu kısım sanki atlanıyor. 3. parti bir crawler kullanayım dedim ama LSCache ile uyumlusunu tam bulamadım. Birisi çok iyi bir şey yapmış ama 29 pound
Şimdi sorum şu: sizce litespeed lscache yerine wp fastest cache ya da wp-rocket kullansam ne dersiniz? wp fastest cache de sanırım crawling özelliği var. Bunlar ya da bunların haricinde tavsiyeleriniz neler olur?
Sitenin birisi wordpress blog, diğeri ise woocommerceli wordpress sitesi.
Umarım anlatabilmişimdir

Teşekkürler