Merhaba, aşağıya tam olarak sorabileceğiniz tüm soruların cevabını yazıp sizlerden teklif bekliyor olacağım.Mümkünse teklifleri whatsapp aracılığıyla yaparsanız sevinirim;

-Açık kaynak kodlu
-Mobil Tasarım önceliğimiz
-Çevrimiçi Dijital Katalog Sistemi
-Ürünlerin özelliklerini gösterilmesini istediklerim : Fotoğrafı , Ürün Adı, Fiyatı
-Görsel olarak mobilde sayfanın aşırı etkin kullanımı olması gerekiyor, yani ürünler bir bütünlük içinde durmalı, ayrı ayrı borderlara alınmış olmasını istemiyorum.
-Header,Slider,Footer, Menu gibi bileşenler olmayacak. Müşterilerin kullanmasından ziyade, müşteriye gidildiğinde firma temsilcisi tarafından açıp göstermek amaçlı kullanılacak.
-Admin panelinde ise; Ürün ekleme, Ürün çıkarma, Ürün düzeltme olacak.
-Ürün ekleme kısmında fotoğraf eklerken, hem hali hazırda fotoğraflarda bulunan fotoğraflar eklenebilecek, hem de anlık fotoğraf çekimiyle fotoğraf eklenebilmeye müsade edecek.
-Sayfanın başında ise "Haftanın Ürünü" belirtilebilmesi için bi alan yapılması gerekiyor.Yine burası için de admin panelinde "Haftanın Ürünü Ekle/çıkar" olması gerekiyor ve ekleme yapılırken de mevcut yüklü ürünlerden seçim yapmaya müsade edilmeli.
-Sistem yükleme/ site yükleme hızları efektif olmalı.
-Revize konusunda yardımcı olmalı (Süreç içerisindeki revize)
-Sonradan istenebilecek herhangi bir fonksiyon durumunda ulaşılabilir olmalı(Ücreti mukabilinde tabii ki)

E-ticaret sitesi yaptırmıyorum, o sebeple lütfen afaki fiyatlar teklif edilmemesi rica olunur.
Ayrıca sistemi ben kullanmayacağım, kullanabilecek firmalara sunabilmem için hazırlık ve yatırım amaçlı yaptırmayı planlıyorum.Hali hazırda reklam ajansı olarak hizmet veriyoruz.

Teklif verirken;
-Termin süresi
-Teklif fiyatı
-Bizden isteyeceği image varsa ölçüleri ile belirtebilir, tasarımcılarımız ortaya çıkarır, teslim ederiz.
-Referansları

İyi forumlar dilerim.