Bana hikaye okuma 17 senedir neler gördüm bu forumda.
Hele hele yarım aklınla uyanıklık yapıp bana dol@ndırıcıyı savunuyorsun deme çok daha ağır konuşurum.
Ben dol@ndırıcıyı savunmam ama senin gibiler usülsüz işler peşinde koşup sonra utanmadan bizim usülsüz ticaretimizi korumuyorsunuz diye suçu başkalarına atmaya kalkar.
Ne iş yaptığını bilmiyorsan o işi yapma.
Neden red alıyordu o reklamlar?
Yasaklı sektörlerde, eşikli hesaplarla, cloakerler ile reklam çıkıp sonra buraya gelip saf ayağına yatmayın.
Dol@ndırıcı sizi bu forumda dol@ndırmamış.
Gidin hakkınızı mahekmede arayın.
Bir de beddua ediyorsun utanmadan yaşadığımızı yaşayın diye.
17 senedir forumdayım hiç dol@ndırılmadım.
Çünkü ne iş yaptığımı kiminle iş yaptığımı biliriim.
Bir gün yasaklı iş yaparken mağdur olursam da utanırım, çıkıp suçu forum yönetimine atmam.
ilk önce şunu söylemek isterim ; ben bu forumda dolandırıldım. Bilip bilmeden yorum yapmayalım lütfen.
Ayrıca ben bugüne kadar 1 tane illegal iş yapmadım. Kripto para yayıncısıyım. Kripto videoları maalesef onay almıyor.
Usulsüz çok şükür birşeyim yok. Dediğim gibi ben canı yanmış bir insan olarak daha fazla kişi dolandırılmasın diye uğraşıyorum.
Uyanıklık dediğin daha fazla kişi dolandılmasın diye uğraşmaktayım. Sen bu dolandırıcıyı neden ölümüne savunuyorsun hala bunu çözebilmiş değilim.
*********** birini savunanı ilk defa gördüm. Senin bilgin kadar bilgim yok. Herşeyi bilip yorum yapman gayet iyi ama dolandırıcıyı savunman anormal bir şekilde gözüküyor.
*********** bu forumda dolandırmamış yorumunuza net cevabım ben bu forumda 8.000 lira dolandırıldım. Ayrıca 2023/8 ile başlayn dosya ile mahkemed hakkımıda arıyorum.
Ben gerekli tüm vatandaşlık görevlerimi yerine getiriyorum ama lütfen sende ölümüne insanların milyarlarını dolandırmış bir kişiyi savunma.
Savunmadan çok övücü mesajlar atman çok ilginç.