Umarım birgün yaşadığımız başına gelir bizi anlarsın. Ben illegal method nedir bu konudan sonra duydum. Bana ilk başta red alan reklamları onaylatacağını , sonrada para ödemeyeceğimi varsayarak gönlümü çaldı. İnsanların ne yaşadığınu ve konuştuğunu bilmeden lütfen dolandırıcıları savunmayın. İnsanları dolandırmış ve kandırmış birini hangi hakla savunuyorsunuz? Dolandıran kendini bu kadar savunmamışken , sen hangi hakla bu dolandırıcıyı kraldan çok kralcılık yaparak savunuyorsun ki? Dolandırıcıyı aklayanıda ilk defa gördüm

Neyse ki cezasını çekmiş ama biraz geçti. Multi hesaplarınıda biliyorum. Birazdan hepsini ihbar edeceğim 👌
Bana hikaye okuma 17 senedir neler gördüm bu forumda.
Hele hele yarım aklınla uyanıklık yapıp bana dol@ndırıcıyı savunuyorsun deme çok daha ağır konuşurum.
Ben dol@ndırıcıyı savunmam ama senin gibiler usülsüz işler peşinde koşup sonra utanmadan bizim usülsüz ticaretimizi korumuyorsunuz diye suçu başkalarına atmaya kalkar.
Ne iş yaptığını bilmiyorsan o işi yapma.
Neden red alıyordu o reklamlar?
Yasaklı sektörlerde, eşikli hesaplarla, cloakerler ile reklam çıkıp sonra buraya gelip saf ayağına yatmayın.
Dol@ndırıcı sizi bu forumda dol@ndırmamış.
Gidin hakkınızı mahekmede arayın.
Bir de beddua ediyorsun utanmadan yaşadığımızı yaşayın diye.
17 senedir forumdayım hiç dol@ndırılmadım.
Çünkü ne iş yaptığımı kiminle iş yaptığımı biliriim.
Bir gün yasaklı iş yaparken mağdur olursam da utanırım, çıkıp suçu forum yönetimine atmam.