ben 30umda göçerim, 20sinde kronikleşen hastalıklarım var
o yüzden pek hayalim yok, şu sıra tası tarağı toplayıp ingiltereye taşınasım var
hocam bari isviçre falan olsun

ingiltere güzel yer değil ya =)
düğün performansını benimkinde gösterirsin
üzerime 100 dolarlar saçılacaksa neden olmasın
Kapsamlı bir yapılacaklar listesi hazırladım geneli deneyime dayalı baya uzun aslında gün içinde bazen aydınlandığımda genelde güncelliyorum.
Fakat sanırım en çok istediklerimden birisi okyanusa gitmek olabilir. (Eren Yeager)
özel değilse paylaşabilirmisiniz benimle de =)
hocam böyle skydiving falan çılgın hayaller bende de vardı adrenaline bayırılım ama çocuk olduktan sonra kendimi riske edeck herşeyi bıraktım
1- Annem ve kız kardeşimin ki özellikle de kız kardeşimin kimseye muhtaç kalmayacağı bir hayatı ona sağlamak. (Ne zaman mümkün olur veya olur olmaz bilemiyorum ama bunu gerçekleştirmeden ölürsem gözüm açık giderim.)
2- Epica ve Haggard konserine gitmek. (Epica konserine gittim ama Haggard'a henüz gidemedim.)
3- Yat hayali bende de var her ne kadar zor olsa da. Sizinde dediğiniz gibi ufak büyük neye imkan yeterse yat almak.
4- VFX, AR ve VR üçlüsü üzerine çok büyük bir şirket kurup global ölçekte işler yapmak. (Sanıyorum ki olursa bile 40-50 yaşı bulur gibi)
5- İskandinav ülkelerinde tatil yapmak. (Bunu belki kısa vadede gerçekleştirebilirim
çok güzel hayaleri ulaşabilmeniz dileği ile
Kuzey ışıkları benim de hayallerim arasında ama ilk 3 e girmez diye yazmadım
Güzel bir arabalı karavan ile tüm dünyayı gezmek.. bolca sigara eşliğinde 😀
karavanı unuttum ben ya =) 4 değil de 5 ya da 6 ya yazabilirim aslında =) ama bunu muhtemelen daha erken yaparız, bizim cocuk nerde gördüyse 3-5 aydır ben karavan istiyorum diyor

aldıracak en sonunda...