Gok0 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gayet mantıklı fikirler veren var hocam mesela bazı bayilerle anlaşma yapabilirsiniz örnek veriyorum düğün salonloru düğün restorantları evlilik üzerine olan herşeyle anlaşma yapabilirsiniz zamanında benim eniştem fotoğrafçıydı bir kaç kuyumcuyla anlaşmıştı öyle arkadaş olarak bence bu çok güzel olabilir vaktiniz varsa gidip güzel görüşebilirsiniz yatırımlık birşeyler yapabilirsiniz anlaştığınız salon yada fotoğrafçıyla promosyonlu bir şekilde indirimler veya başka aktiviteler sağlayabilirsiniz ondan ziyada örnek veriyorum 100k lıık altın alana işte antalya bodrumda 3 gün tatil gibisinden hediyeler verebilirsiniz keşke böyle bir yatırım fırsatım olsa fazlasını yapardım Allah gönlüne göre bol kazançlar versin çarşın pazar olsun.
Evet hocam burada verilen fikirlerin hepsi çok hoşuma gitti hepsini not aldım sabahtan beri de hepsini birleştirmeye çalışıyorum herkez birbirinden güzel fikirlere sahip herkez bana çok şey kattı umarım bana ne kadar yardımcı oldular farkındadırlar çünkü hepsini süzüp hayata geçiricem yapabilirsem