Sorduğunuz soruların, söylediğiniz şeylerin hepsinin cevabını verdik ama hala nasıl aynı şeyleri yazıyorsunuz, inanılır gibi değil. Tekrar söylüyorum arkadaşlar.
Forumda metot satışları yasak mı? Yasak. Bizim yasakladığımız bir işlemi bizden gizli yapıyor musunuz? Yapıyorsunuz. Peki biz ne yapalım? Kumar oynamak Türkiye Cumhuriyeti yasaları gereği yasak. Siz kumar oynuyorsunuz ve dolandırılıyorsunuz. Bu durumda mahkemeye gidip ne diyeceksiniz?
Benim 1000 TL ödediğim bir hizmeti siz 100 TL'ye almaya çalışıyorsunuz. Sonra cebinizdeki 100 TL gidince, gelip burada şikayet ediyorsunuz. Sizin yapmaya çalıştığınız bir kere etik de değil serbest de değil. Bu durumda siz nasıl sütten çıkmış ak kaşık, biz kara kaşık oluyoruz?
Forumda yasaklanan hizmetlerle alakalı şikayet konusu açılması yasaktır. Biz bir şeyleri yasaklıyorsak, bu sizin içindir. Sizler sorun yaşamayın, mağdur olmayın diyedir. Buna rağmen gidip işlem yapıyorsanız, sonuçlarına da hazır olmak zorundasınız.
Adamın profilinde bir sürü negatif puan, hakkında açılan bir sürü şikayet konusu varken, hiçbir teminat almadan binlerce lira yatırıyorlarsa bunda bizim ne suçumuz var?
Bakıyorum herkes masum, biz suçluyuz. Gerçekten anlamakta ve inanmakta zorluk çekiyorum. Daha nasıl anlatabilirim onu da bilmiyorum.
Sizin söylediğiniz herşeyi biz anlıyoruz.
Fakat bu adamın *********** olduğunu bilerek , 1 ay ban atıp , yeniden insanları dolandıracağını siz neden anlamıyorsunuz?
Biz sizinde ileride uğraşmamanız için , bir *********** açık seçik ifşalıyoruz. Yeniden foruma dönmesi , hem sizin başınıza bela oluyor hem bizim.
Bakın adamı süresiz banlasaydınız bu konu dahi açılmayacaktı.
Sizin iyi niyetinizi biz anladık. Fakat bu kişinin foruma dönmesi bana göre ''sizin büyük hatanızdır''
Özel mesajımda da bu kişinin başkalarını dolandıracağını yazdım. Dolandırdı. Dahada dolandıracak. Bu forumda olduğu sürece bizim gibi onlarca insan dolandırılacak.