Yeniceri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@linaxcode; birincisi forumda metot satışı yasak. Bizim yasakladığımız bir işlemi yapıp dolandırılıyorlarsa, bundan bize ne? Biz yasaklamış mıyız? Evet. @digiklan; 'ın dediği gibi, kimse babasının hayrına bu adama para vermiyor. Sadece "Dimyat'a pirince giderlerken, evdeki bulgurdan oluyorlar". Sonra da "Aman sayın modum yetiş, param gitti".

İkinci konu, ben o arkadaşı daha önce 1 ay uzaklaştırdım ve uyardım. Bugün bir konu daha açılınca süresiz gönderdim. Peki, profilinde bir sürü negatif puan olan, hakkında bir sürü şikayet açılmış ve 1 ay uzaklaştırılmış birine gidip binlerce lira verenlere neden tek kelam etmiyorsunuz?

Son olarak, iddianızı ispatlamanızı bekliyorum. Bu arkadaşla ortak iş yapan moderatörü ispatlı bir şekilde tüm forum önünde söylemezseniz, sizin de forumla ilişiğinizi süresiz olarak keseceğiz.
Forumda method satışı yasak.

Forumda method satışları ile ilgili konu açmak yasak sanırım çünkü ads hesaplarınızı askıdan çıkartırım diyen adama yazdığınızda method satmaya çalışıyor ve bunu size söylediğimizde “ Tamam adam hizmet konusu açmış, method satmıyor. Forum konusunda problem yoktur.” diyorsunuz. Zaten forum konusunda problem yok asıl olan sonrasında yaptığı şey.

Bizim yasakladığımız bir işlemi yapıp dolandırılıyorlarsa, bundan bize ne?

Dolandırılan tarafından baktığınızda böyle düşünüyor olabilirsiniz haklısınız. Dolandıran tarafından baktığınızda sizin yasakladığınız ticareti yapıp üstüne karşısındakini dolandırıyor ve bir ceza almıyor (kendi yaşadıklarıma dayanarak söylüyorum) bu ne kadar doğru peki. Ceza vermek için 2-3-4 kişiyi daha dolandırmasını mı beklemek zorundayız.

Sonra da "Aman sayın modum yetiş, param gitti".

Diğer bir mesajım da da dediğim gibi bu insanların tek temennisi başka insanların cebinin yanmaması zaten büyük ihtimalle eşikli reklam için ödeme yapmışlar ve methodun sürekli değiştiğini kendileride biliyor dolandırıcıya verdikleri parayı zaten gözden çıkarmış oluyorlar. Amaçları paralarını geri almak (bi umut) değil başka insanların zarar görmemesi olduğunu düşünüyorum.

Sırf kişinin bir ceza alması için açtığım şikayet konularını sildirip başka insanları dolandırmasını bekliyorum. Benim tek başıma dolandılırmam ceza alması için yetmemiş anlaşılan.