Site adresi: DM yoluyla verilebilir
Sitenin aylık getirisi: 20 TL
Sitenin açılış tarihi: Şubat 2021
DA / PA Değerleri:4 / 40 (organik)
Kategori / sitenin içeriği: Sağlık - Sağlıkla ilgili bilgiler
Günlük hit sayısı: (40 ile 250 arasında değişiyor)
Ziyaretçi kaynağı:%99 google
Domainin yaşı: 3
Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?: Tümü satılık.
Hosting dahil mi?: birkaç ay idare ederim, ajansımın hostinginde.
Banlı olduğu sponsor var mı?: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı?: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?: Jnews wordpres teması. Lisansıyla veriyorum.
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok.
Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?: Yok.
Eklemek istediğiniz diğer detaylar ve görseller:
FİYAT: 35.000 TL
Neden satıyorum:
Siteyi 2021 şubatında bir ortakla birlikte kurduk. O içerik kısmını halledecekti ben de teknik yönetimini üstlenecektim. Çok güzel planlarımız vardı ama sonuç olarak o işini hiç yapmadı ve site ilerleyemedi. Zaman zaman ben bazı yazıları ekledim, düzelttim o içerikler performans veriyor ciddi alıcısına tüm detayları anlatırım. Bence site en fazla birkaç haftalık çalışma ile direkt para kazanmaya hazır. Ben kötü bir ortağa para kazandırtmamak için kendim ilgilenmiyorum artık, çoktan başka projelere geçtim bile. Arkadaşa satıştan alacağım paranın yarısını vermek bile ağır geliyor ama maalesef anlaşma anlaşmadır. Dertleşmemiz bitti, gelelim sitenin detaylarına:
Site özellikleri:
* Sitede 1100 tane içerik var. Bu içeriklerin hemen hepsi sağlıkla ilgili gelen haber bültenlerinden elle spinlenerek oluşturuldu. 15-16 tanesi artık spin denemez direkt benim özgünleştirip geliştirdiğim içerikler, ki zaten tek performans gösteren içerikler de onlar.
*Sitede sağlıkla ilgili güncel haber bültenlerini otomatik olarak taslağa ekleyen bir sistem kurdum. Bu taslağa düşen metinleri ister el ile düzenleyin, ister hediye edeceğim auto spinner eklentisine spinletin isterseniz de chat GPT'ye yeniden yazdırın, hatta geliştirmesini isteyerek özgünleştirin.(Biz başladığımızda ChatGPT yoktu ama ben bu yöntemi şiddetle öneriyorum.)
*Tüm içerikler yayınlandıktan 5 dakika sonra indexlenir, Google API kurulu direkt API ile indexlettiriyoruz. (Instant Indexing)
* Author Profile eklentisi kurulu, gelen her bültenin sahibi olan doktoru "author" ekliyoruz, yazarınız doktorun kendisi oluyor, 10 tane 20 tane yazısı olan doktorlar var. Legal bir sistem tamamen.
* Rank Math kurulu bütün ayarları tamam
* Sayfa hızı çalışmaları büyük oranda tamam, deliyseniz tabii ki 100 yapmaya çalışın.
* AMP hazır, kurulu
* Adsense hazır kurulu, onaylandı, pinlendi, içinde de 600 tl bakiye var hesap no girilip çekilebilir.
Sitede yapılması gerekenlerin şöyle olduğunu düşünüyorum;
Mevcut içeriklerden düşük kalite olanları ChatGPT ile geliştirmek. (Sistem güncellenen yazıyı da Googla'a API ile post ediyor)
Günlük gelen ortalama 5-10 bülteni ayıklayıp insan gibi görünen 2-3 tanesini Chat GPT'ye yeniden yazdırtmak.
Arada bir yine Chat GPT'den yardım almak suretiyle özgün içerikler oluşturmak.
Author profile'da tembellik etmeyip yazısı giren doktor için internetten kısa bir biyografi bulmak, sosyal medya sayfalarına falan referans vermek.
Para kazanmak, parayı izleyip ona göre yeni hareketler yapmak.
Ben olsam günlük 2 bin 3 bin tıklamayı bulduğu anda author profilleri geliştirip lead toplar, kendi içeriklerinin topladığı leadleri doktorlara uyguna satardım. Bir nevi doktor takvimi.com gibi.
Sonuç:
Sağlık eğer adsense ayarlamaları düzgün yapılırsa - ki biz öyle yaptık- TBM'lerin yüksek olduğu bir alan. sitenin son 2.5 yıllık adsense raporunda ortalama TBM: 1 Lira. (Yazıyla: Bir Lira)
Dürüst çalışmak emeğiyle para kazanmak isteyen için iyi bir yatırım fırsatı. Böyle bir siteyi birine hazır kurdurtmaya çalışırsanız ne kadar isterse o kadara satacağım. Kendi emeğimi ve yaptığım yatırımı sildim attım bile.
Analytics, Search Console, Adsense bütün raporlamalar ciddi alıcıların denetimine açıktır.
Site adı ve satış fiyat bilgisi için DM lütfen.
Konuya fiyat eklenmiştir.