Merhabalar , adsense onayı alabilmek için yapmadığım ne kaldı diye düşünürken, hep başkalarına para verip onay için resmen cebelleştiğimi ve onayı alamadığımı fark ettim. Sonra canım sıkıldı ve eski bir domainimin boşta olduğunu fark ettim kayıt ettirdim. O domaine yıllar önce aldığım wp temayı tekrar kurdum ve içindeki eski kopya içerikleri silmedim. Sonra içerisine özgün içerik girmeye başladım. Temaya uygun kategorilendirme yaptım. 13 haziran gecesi ilk içerikleri girdim.

İçerik girmek için ne gibi strateji uygulamalıyım diye düşünürken " Allah ne verdiyse " metodunu tercih ettim ve yazdım. Bazı kaynaklardan ise bazı önemli detayları direk kopyaladım.

İçeriklerime girdiğim tüm etiketleri eski bildiğim Usul ile girdim " vestel , beyaz eşya, elektronik , vesbe " gibi birbirini tamamlayıcı olacak veya başlık üzerinden yürüyecek şekilde yaptım. Ayrıca Rankmach için ise tek odak noktası belirledim.
Girdiğim içeriklerin içinde resimin çok olmasını sağladım ve resimlerin isminden tutun metalarına kadar özgünleştirdim. Eskiden forumda ne okuduysam onun üzerinden devam ettim.

Eklentiler dışında hiç bir SEO çalışması yapılmadı.
Tüm içerikler sadece sosyal medyada paylaşıldı ve dolaşımı çok olan videoların açıklamalarında linklendirildi. Bu süreçte totalde siteye 2k giriş anca oldu.
Başvurudan sonra 24 saat sürmeden onay aldı.
Şuan da reklam alanlarını kurcalaya kurcalaya düzenliyorum. Diğer domainlerime de en kısa sürede denemelerimi tamamlayacağım. İleride buradan yazarım, saygılar.