LaravelDev adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1.yöntem Chrome için bir tane eklentileri var o eklentiyi kurup siten açıkken giriş yap görsel olarak sitenin üzerinde reklam alanları gözükcek sonra tıklayarak ayarlayabilirsin.(en kolay yol ama bazen sorun çıkariyor)
2. yöntem biraz kodlama istiyor ad tester active iken manual place holder oluştur onu ad tester tagı ile sarmala direk html dosyanda istediğin alanlara yerleştir.
3.yöntem tam hakimiyet sağlamaz ama biraz uğraşarak yakın sonuç alabilirsin ads sekmesine gir yine orada vintage sidebar vesaire değişik reklam türleri var onların ayarlarıyla oynayarak test edip bir yerleşim yapabilirsin.
Ekstra bilgi:reklam gözükmesini istemediğin url alanların varsa restriction kısmı var oraya kaydetebilirsin.

Telefondan bu kadar yardımcı olabiliyorum. Ezoic settings /setup /installation diye youtube da aratırsın yardımcı olabilecek videolar var.
İlk etapta herşeyi kapattım dediğiniz gibi chrom üzerinde çalışıyorum siteden cıkış yapınca işlem yapıyor girince eklenti 500 error veriyor düzenlemeyi aktif ediyorum olmuyor diper türlü en iyi şekilde optimize et deyince her tarafta reklamlar daha da iyisi misal reklamları ekliyorum onalıyorum kendi sayfamda görüyorum gizli saydan bakınca yok başkasına denetiyorum yine yok ilginiz için cok teşekkür ederim youtube tavsiyenizi biraz araştırayım Allah razı olsun