linaxcode adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bunu sadece ben değil ads işleri ile uğraşan herkes söylüyor hocam şuan burda dile getiren ve öne atlayan tek kişi benim ben ads gruplarında bu konu konusulurken ve hergün 1-2 kişi daha dolandırılırken susmayıp yazan kişiyim bu *********** kişi ne zaman - trade yese ne zaman banlansa birşey olsa hep geri açıldı bana birşey yapamazsınız deyip yoluna devam etti. ve r10da tanıdıkları var diyerek herkes sustu işte o susmayan kişi benim ve şuan ben bu yüzden ban yiyeceğim. gerçekten bu işlerin içinde bulunup bunu konusan her kişiyle konuşsanız belki sizde ya susan taraf yada ben gibi konu açıp kendini yakan taraf olacaktınız. işte o kendini yakan ama adalet için yol arayan kişide benim. varsın olsun en azından ben susmadım. gönlüm rahat.
Google Ads sektöründe değilim ama forumu sürekli olarak takip ederim, bugüne kadar R10 yönetiminin adaletsiz veya kişisel çıkarları için insanları koruyucu bir tavır gösterdiğini görmedim. Madem o arkadaş korunuyordu Yeniceri neden şimdi süresiz banladı? Bence, bu taktik tamamen o dolandırıcının; sizlerin hakkınızı aramayın diye umudunuzu kırmak için ortaya atıp yaydığı bir söylem. Gerçekliği yok.