@linaxcode; bütün konuyu ve yazılanları okudum. Benim anlamadığım şey şu. *********** dediğiniz ve gerçekten de *********** olduğu belli olan bir kişinin söylemleriyle nasıl R10 yönetimini suçlayabiliyorsunuz? *********** adam sahte log da yapar, sahte ekran görüntüsü de hazırlar. Belki de öyle konuşmasındaki amaç sizin forumda hak arayışınızın umudunu tamamen kırıp işlerine devam etmek. Ama siz oltaya gelip zan altında bırakıcı söylemlerde bulundunuz. Neden banlanmıyor diye bir dolandırıcıyı şikayet ederken o dolandırıcının ortaya attığı bir söyleme inanıp buradan yürümeye kalkışmanız çok ironik.
bunu sadece ben değil ads işleri ile uğraşan herkes söylüyor hocam şuan burda dile getiren ve öne atlayan tek kişi benim

ben ads gruplarında bu konu konusulurken ve hergün 1-2 kişi daha dolandırılırken susmayıp yazan kişiyim bu *********** kişi ne zaman - trade yese ne zaman banlansa birşey olsa hep geri açıldı bana birşey yapamazsınız deyip yoluna devam etti. ve r10da tanıdıkları var diyerek herkes sustu işte o susmayan kişi benim ve şuan ben bu yüzden ban yiyeceğim. gerçekten bu işlerin içinde bulunup bunu konusan her kişiyle konuşsanız belki sizde ya susan taraf yada ben gibi konu açıp kendini yakan taraf olacaktınız. işte o kendini yakan ama adalet için yol arayan kişide benim. varsın olsun en azından ben susmadım. gönlüm rahat.