@griffinn; ,
@SEOmuhendisi;
Garip materyaller ve cümleler ile insanların beynini yıkayan arkadaş.
kendisini anlamak biraz zor anlayan var isede anlatabileceğini sanmıyorum öyleki arkadaşı chatgpt bile anlamıyor. amacı hedefi nedir bilinmez garipliğin garipliğini anlatan anlaşılması zor olan bu arkadaş onu anladığını sandığını sanan bir arkadaş içinde yine anlaşılması zor ve anladığımızı sanmamızı isteyeceği bir konu açmış diyorumya bu arkadaş biraz garip. kendisini ben oldukça merak ettim nedir hedefi ve amacı
Göğe yazılmış gizli bir nağme, sırları çözmeye hevesli yüreklerde yer bulur bu arkadaşın nağmeleride yazdıklarıda bilhassa ilginç pek araştırmadığımız kavramları pek dinlemediğimiz bir tarzda açıklıyor bazen rusça bir kitap ile bazende anlaşılması zor görseller ile birşeyler paylaşıyor bu arkadaş gibi birini tanımıştım daha önce sonradan öğrendikki kendisi madde bağımlısıymış hadi hayırlısı.
bağımlımısınız bilmiyorum ama kafanız çok güzel bu kafayı yaşamak için pek çok şey feda edebilirim. Yazdıklarınızı düşündükçe zihnimde karmaşık bir labirent oluşuyor. yazdığınız herşey anlamın sınırlarında adeta dans ediyor hayatımda garip tanımını hiç bu kadar garipsememiştim saolun.
meselelerin karmaşıklığı, anlaşılması zorluğunu da beraberinde getiriyor. Mantık ve sezgi arasındaki çatışma, bilinçaltının derinliklerinde gizli olanı keşfetme arzusuyla birleşiyor. ama sizi anlama arzusu ile bir türlü birleşemiyor keşfedilmesi zor birşeyimi açıklıyorsunuz siz çok zekisiniz yada bizmi çok aptalız bilinmez ama GARİPSİNİZ. bir ruh, soruların labirentinde yolculuk ederken hem kendini hem de dünyayı anlamaya çalışıyor bizde sizi anlamaya tabi dünya işssizlik tarihine adını altın harflerle yazdıran bu arkadaşı çok merak ediyorum siz anlatın biz anlayalım anlaşılmasını anlamaya çalışmadığımız sizi anlamanın kolay olduğu anladığınızı sandığınız insanlar için bu beni anladı diye konu açmanıza anlam veremeyip bu ne anlatıyor ya diyip bunuda anlayama çalışmadığımız bir forum dileği ile.