ads camiasında olmadıgın için konuyada yorum yapmana gerek yok bir sürü kişi yazdı bana dünden beri herkes aynı fikirde bu arkadaşın arkasında bir değil birden fazla kişi olduğunun falan. o yüzden böyle şeyler yazmamız ve konuşmamız normal yani. bir sürü tanık çıkartırız buraya oda sıkıntı değil. kişi forumun %30 unu dolandırmış durumda. ve bunu sürekli bir iş haline getirmiş durumda o yüzden sıkıntı değil bir ara ads camiasına uğrarsan bu kişiyi ve neler yaptığını öğrenirsin.
Bu kafadan çıkın.
Haklı iken haksız duruma düşüyorsunuz farkında değilsiniz.
Benim bir piyasada olmamın önemi yok. Burada ki konu sizin ifadeleriniz ve ne ifade ettiğinizi bilmemeniz.
Elinde bir kanıt yoksa eğer :
Kişiye yardımcı olan bir moderatör olabilir . bu araştırılsın diyebilirsin. Varsa elindekileri paylaşıp yön gösterirsin.
Sen direk çıkıp %100 kanıtın varmış gibi konuşuyorsun ama elinde hiç bir şey olmadığı içinde özür dileyip geri adım atıyorsun.
Dedikodularla , o öyle söylemiş bu böyle söylemişlerle biri suçlanmaz. Bu anca kanıta giden yolda yardımcı olur. Durup dururken ceza alacaksınız şimdi. Sana tavsiyem bu tarz olaylarda sakin olup , yazdığın mesajı defalarca oku ve mantıklı davran.