Herkes ekmek yiyor bu işten ciddi profosyonel arkadaşlar var kazançları görünce üzüldüm kendi adıma doğal olarak olarak bir cok arkadaş cevap vermek istemiyor.Türkce kaynaklarda araştırma yaptım detaylı anlatı yok hatta video seyrettim ama genel kaidelerin hepsini yaptım sitem Wordpress eklentide mevcut ilgili yerleri kurcadım bazı boyutları otomatik veriyor ama adsense gibi kod verip eklenme bölümünü bulamadım ilaveten istediğimiz boyutta yazmada yok sanırım.Burada tek amacım adsense kodlarını sitemde ezotikin kodları ile değiştirmek genel olarak gezmediğim anlamlandırmadığım site kalmadı reklam ayar yerlerim ideal ama ezotic de bu kod ekleme ve reklam oluşturma bölümünü bulamadım artı yayınlanmaya başladımı onuda anlayamadım.
Kazanmaları yardım etmelerine engel değil ki, rekabetlik pek bir şey yok bizim reklam göstermemiz kazançlarını dibe çekmeyecek sonuçta.
Araştırdığım kadarıyla ezoicin sitesinden adsensei bağladıysanız sizin adsense reklamı eklemenize gerek kalmıyor. Ve reklam kodu da vermiyorlar diye biliyorum her şey ayarlardan yapılıyordur. Yine de emin değilim hem bunu hem de reklam ayarını ezoice sorun hocam. Size yetkili atanmadıysa
https://community.ezoic.com/ burada translate ile çevirerek konuyu açın görevliler cevap veriyor.