Kişinin numarasını ve paylaştığı ss i konuda paylaştım burada bu söylemi yapan kişinin kendisidir. Numarasının forumda daha önce kayıtlı olduğunu ben değil sadece sizde biliyorsunuz bütün ssleri özelden de gönderebilirim kendisi moda method sattığını ve onunda arkasında durduğunu söyledi ben bunu uydurmadım. Sslerde mevcut. Modun kim olduğunu bilmiyorum onuda kiseye ulaşarak suc duyurusunda bulunarak veya araştırarak siz bulacaksınız. Ben kişinin bana söylediğini ve bir dolandırıcının mesaj sslerini ilettim. Ayrıca böyle bir konuda ben modlara suç atmıyorum. Eğer benim suc attığımı düşünüyorsaniz konuyu tamamen okumamissiniz . Ve bu yüzden forumdan süresiz uzaklastirilcaksam. Buyurun uzaklaştırın.
Konudaki mesajın aynen şu
Alıntı
forumda bu arkadaşla işbirliği yapan mod'lar var. hepsini tek tek ifşa ederim burda.
Sen bence önce bir Türkçe öğren. Dolandırıcının lafı ile bir moderatörü itham edeceksen eğer bunu kanıtlaman gerekir. O öyle söyledi ise konuya öyle yazacaksın. Konudaki mesajını bir oku istersen. Kesin net bir cümle yazmışsın.