Geçmiş olsun babanızın başına bir şey gelmemesine sevindim. Zaten aklı başında, mantıklı - sağlıklı, kuralına - kitabına uygun bir şekilde taşıma ruhsatı alan bir insan o silahın sorumluluğunu bilir, bilmek zorunda. Belirttiğiniz gibi artistlik için silah çıkarılmaz. İnternette forumlardan birinde mi ekşide mi güzel bir yorum görmüştüm, adamın biriyle yumruk yumruğa kavgaya girdik dayak yedim ama elimi belimdeki silahıma atmadım yazmıştı. Silah böyle bir şey işte. Ölüm veya ağır yaralanma riskin açık bir şekilde yoksa karşındaki sana bıçak, silah çekmediği sürece çıkarıp kullanabileceğin bir şey değil.
Reina'da sorun herkesde silah olmaması değil, yarı otomatik silah ile şehit olan polisimizin tek kişi olması o olayın engellenememesinin önemli nedeni , o tarz mekanlarda aksine bireysel silahlarla içeri girememesi çok daha mantıklı olacaktır, orada sorun oradaki güvenliklerin silahlarının ve tecrübelerinin olmaması. ( Yasal olarak alkollü mekanlarda silahlı personel bulunamıyor sanırsam. Hatta bu sebeple Emniyet Müdürlüğü şehit olan genç bir polisimizi yarı otomatik bir silah ile orada görevlendirmişti o mekan önemli olduğu için lakin tek başına kim bilebilir ki gözü dönmüş hazırlıklı bir teröristin yüzlerce, binlerce mermi ile saldıracağını ) Söz konusu mekan Reina uluslararası üne - popülerliğe ulaşmış bir restoran değilde ege'de, akdenizde mafya vari bazı tiplerin bir mekanı olsaydı zaten tas kafalı saç kesimi olan güvenliklerin bellerinde ruhsatsız çifter makineler olurdu.
evet o tarz mekanlarda silah bulunmuyor,daha önce duymuştum gece kulubünü silahla basan birisi olmuş ve bütün korumalar kaçmış yani çok saçma bi açık var gibi.