Merhabalar, aşağıdaki şartları sağlayan bir firmadan 2 adet VDS sunucu alınacaktır.
1. Türkiye lokasyon,
2. Aynı ağ içerisinde up/down ve oyun sunucularına izin vermeyen, sadece internet sitelerine hitap eden makineden çıkış verebilecek,
3. Donanım olarak kesinlikle günümüze yakın teknolojiye sahip,
4. Ek ücret karşılığı nginx konfigürasyonunu sağlayabilecek veya sağlayan kişiye yönlendirebilecek,
5. Ek yedekleme hizmeti sunan,
6. IP adresleri 1.sınıf olmalı, hotmail vs banı olmamalı. Olduğunda ise anlık müdahale yetenekleri olan,
7. Sektörde uzun süredir hizmet veren,
8. Nvme 2, 16Gb bellek, panel olarak plesk olabilir.
Yukarıdaki şartları sağlayabilecek firmalardan 2 adet vds alacağım. Lütfen bu şartları sağlamıyorsanız teklif vermeyiniz.
Not: Konu içerisinde sadece teklif istiyorum. Link atılmasını ve firma önerisi yapılmasını istemiyorum. İyi bayramlar.
Takip bende vds bakıyorum.
Sn.
@MevLut;
Belirtmiş olduğunuz 8 maddeden 2. ve 5. maddeleri şu anda DGN üzerinde sağlayamamaktayız ancak iş anlaşmalarımız bulunan sağlayıcılar üzerinden size DATACASA üzerinde 2. Madde'yi karşılayan bir hizmet sağlayabiliriz.
Detaylı Bilgilendirme için bizler ile iletişime geçmenizi rica ederiz.
Sn.
@Onurka;
İstediğiniz sanal sunucu hizmetinin detayları ile ilgili görüşmek ve bilgi alabilmek için bizlerle WhatsApp İletişim Hattımız üzerinden iletişime geçmenizi rica ederiz.
İsteklerinize özel Sayın
@MevLut; tarafından belirtilmiş maddelere uygun bir hizmet isterseniz size de aynı şekilde DATACASA üzerinde hizmet sağlayabiliriz.
Ancak dilerseniz 2. ve 5. Madde haricini DGN veri merkezi üzerinde kendi kabinimizde bulunan cihazlar ile karşılayabiliriz.
Detaylı bilgi için bizlerle iletişime geçmenizi rica ederiz.
Saygılarımızı sunar, bayramınızı en içten dileklerimizle kutlarız.
------------------------------------------------------------------------------------------ hostude.net iletisim@hostude.net WhatsApp İletişim Hattı