Navitom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ya Hocam İstedigini De Toggun Parçaları Bursa NOSAB ,Bursa TEKNOSAB , Bursa DOSAB, Gebze TOSB , İzmit Beyçelik Fabrikasında Üretiliyor Boyaya Girmeden Sıcak Presten Çıkarken Bile Görüyorum Çıplak Gözle. Bütün Beyçelige AİT Fabrikalara Taşeron Olarak Network Sistemlerine Biz Bakıyoruz. Saç Kalınlıgının Ne Oldugunu Senden Daha İyi Biliyorum Parçaların Nasıl Basıldıgınıda Senden Daha İyi Biliyorum. İsveç Çeligi Dünyada Kanıtlanmış Bir Çelik Türü Gerçekçi Olun Camı Kırılmamış Diyorsun Adam Cama Vurmamışki Camı Kırsın Kapıya Vurmuş . Adamlar Çeligi Bu Kadar Bükebiliyoruz Diye Laf Atıyor Ortaya Kimse Cevap Veremiyor Burda Saglamlıgı Konuşuyorsunuz. Bana Saç Kalınlıgıyla İlgili Cevap Veriyorsun Bu Şekilde Bi Açıklama Geregi Duydum. Plastik Aksamın Lastigi Nasıl Patlattıgını Konuşalım Kaportayı Boyayı Bırakta Lastigi 8 Yapmış Araba.
beni tanımadan ne iş yaptığımı bilmeden benden iyi bildiğini söylemenden nasıl havaya konuştuğun belli. araçların kapıları en hassas noktalarıdır. volvo en hassas yerinden vurmuş. volvonun kaputu yamulmuş. lastiği görene kadar bunu görememişsin. ama işini biliyorsun doğru. ayrıca kaportayı plastik aksam diye savunup lastiğe takman gülünç. araba yandan darbe yerse yana doğru kayar lastik yere sürter bu durumda deforme olup patlayabilir. lastik kazada patlamaması için tasarlanmaz sürünmeyi en aza indirmek, tutunmayı arttırmak ve uzun süreli kullanım üzerine tasarlanır. bu şeye benziyor lastiği yakıp aa yanıyor demeye..