Merhaba arkadaşlar,

Hosting hizmeti satın aldım, site oluşturdum, web sitesi yayında fakat yayında oldugundan benim haberim yok, göremiyorum

Durumu özetleyeyim;

1 hafta önce SMM panel hizmeti satın aldım, hosting ile alakalı sorunlar cıktı halledemediler falan vs. 1 hafta bu sorun ile ugrastım, yazılımını aldıgım firmadan kurulum ile alakalı destek istedim, yazılımı ve siteyi kurmuşlar, site ilk bikaç gün gözüküyodu benim pc de 2-3 günden sonra,"Hesabınız Askıya Alındı" ve dünden beri de siteye giriş yapmayı denediğimde "Account Suspended" uyarısı alıyorum. Domain'i başka hosting i de başka firmadan satın aldım. NameServer olayını da hallettim sıkıntı gözükmüyor, çerezleri sürekli temizliyorum artı Chrome kullanıyorum eklenti ekledim öyle bile temizliyorum, ağ ayarlarını,Ethernet ayarlarını, modemi vs. ne varsa kontrol ettim sıkıntı gozukmuyor, başka tarayıcıda bile actım fakat aynı uyarı. Hem Domain hem de Hosting aldığım firma ile gorustum, çerezleri temizleyin diyorlar başka da cevap yok. Görseldeki hatayı alıyorum. Sorun büyük ölçüde benim PC'de fakat sorunun neyden kaynaklandığını bulamadım, yardımcı olabilecek arkadaşlardan destek talep ediyorum.