serhat67 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Neden kazandırmasın

2013 yılından 2017 temmuz ayına kadar insanlar youtube'da spam yaparak çuvalla para kazandı. Bende o kadar para kazanılır mı. Kesin boş bir iştir diye diye yıllarca yapmadım. Ta ki 2017 temmuz ayında bende spam yapmaya başladım ve tek bir kanalda günlük 1000 TL'ye kadar çıkmıştım. Sonra ödeme alacağım gece adsense hesaplarımızın hepsi patlamıştı. Sadece benim değil. 2013 yılından 2017 yılına kadar bu işi yapan herkesin adsense hesapları kapanmıştı. Bir düşün, ben tek kanalla 1 ay içinde 1000 TL'ye kadar çıktım. Var sen düşün. 2013 yılından 2017 yılına kadar kimler ne kazanmıştır?

Yani demem o ki, olaya mantıkla bakma. Bu videoda aslında gerçekten çok güzel bir bilgi vermiş. Yapılacak şey, ya o kadar para kazanıır mı diye düşünmek yerine uygulamaya geçmek. Tek bir kanal yapmasın birden fazla kanal yaparak bu kazançlara pekala ulaşabilirsin. Youtube'un bu konuda bir sınırı yoktur.
Şimdi hocam adamın dediği şekilde yapmayı yola koyulmayı daha derinden araştırmadan da başlamak istemiyorum. Kısacası yüzümü gösterme derdi var bende. Onu da istemiyorum ama ne tür içerikler hazırlayacağım konusunda şu anlık pek bir fikrim yok ama adamın dediği gibi olabilir. Makaleleri videoya dönüştürme pratiği mesela.