SavixieN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
SEO'dan önce ansiklopedi kaynakları vardı. Kütüphanelere gidin ve ansiklopedilerden araştırın. SEO'dan önce ansiklopediler vardı. Orada SERP sonuçları yok. Kanıtlanmış, yazılan tarihler içerir. Spam bilgiler de yok.

Ben bu bilgiyi zonguldaksondakika.com'dan almadım ki hocam. Ama genel olarak haklsıınız tabii, katılıyorum size.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@GÖKTUĞ; Boşver şimdi bunları dışarda hayat çok güzel. Kim nerden atmış kendini atsın biz galatada rakı içelim senle dert etme bunları
Benim bulunduğum bölgede dışarıda cırcır böceği sesleri dışında pek birşey yok dostum maalesef

Faikyilmaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok doğru hocam, yıllarca bizlere oradan birinin uçtuğunu anlattılar. Sadece çook uzun zaman önce Abbas ibn Firnas diye biri buradan atlamış ama tam anlamıyla uçmamış. İlber ortaylı da hezarfen'in uçmadığını söylüyor. Ek olarak teke tek programında Murat bardakçı da hezarfen'in uçmadığını tamamen uydurma olduğunu söylemişti
Çocukken ne hayranlıkla izlerdim hatta bir ara kartonları şekilli şukullu kesip kollarıma bantlamıştım da oradan buradan atlarım diye korkup çöpe atmışlardı kanatlarımı

Teşekkürler katkınız için.