Bütün hayatını korkarak yaşamaya devam et. Yaxdıklarının hiç bir mantığı yok. Bu telefonla aramıp dol@nfırılsmlar da tam da senin gibi düşünüyor. Mücadele etmek yerine korkudan ver kurtul diyor.
Vermiyorum dersin. Bıçak çekerlerse verirsin.
Sonra da en yakın karakola giders şikayet edersin.
Hem şikayet etmeyip hem de daha kimse bıçak göstermeden zor kullanmadan elindekileri verirsen de gaspa uğradım demezsin.
Biri bana bıçak çekmediği sürece elimdeki hiç bir şeyi vermem. Bıçak çekeni de polise şikayet eder bulur içeri attırırım.
Senin gibiler korkup şikayet edemedikleri için o adamlar ortalarda gezip başkalarının canlarını yakacak cesareti buluyorlar.
İş polise adliyeye intikal eder yine tehdit ederlerse yine şikayet edersin.
Yok ben ne şikayet ederim, ne mücadele ederim diyorsan da sağda solda gasp edildim diye anlatıp şikayet etmezsin.
Döndüm bir kere daha baktım konuya , konu sahibine bıçak çekmişler . Çekmemiş olsalar bile benim yazmış olduğum yazı senin canını hiçe sayacakları durumlar İçin geçerli , yoksa yolda yürürken biri gelip ver herşeyini dese yürü la derim baktım gitmiyor karşılık veririm , çoğu kişi böyle yapar sen kafanda olayı farklı kurgulamışsın sanırsın HOOo dese donumuza kadar vericez 😂😂 Bıçak çekmişler bıçak 6-7 kişilerdi diyor konuyu açan arkadaş sen ne anlatıyorsun abim