Selamlar, 6 dairelik bir apt'de 21 aralık 2021 tarihinde yönetici oldum tamamen zorunluluktan merdiven boşluğuna bağlı elektriklerin kesilmesi yüzünden toplu bir borc vardı actırmak için yönetici olması vs gerekiyormuş.

şimdi ben 21 aralık 2021 tarihinde 1 yıl süre ile apt sakinleri tarafından yönetici seçildim istemeyerekte olsa. 21 aralık 2022 tarihinde yöneticilik sürem bitti bu sebep ile ben yönetici olmak istemediğim söyledim kimse aldırış etmedi bir toplantı vs yapılmadı o süreden bu yana 7 ay kadar bir zaman geçti yani yönetici sıfatında enson ben vardım bayramdan sonra herkesi toplayıp ben yönetici olmadığımı tekrar dile getireceğim istemiyorum artık çünkü. 7 aydır yönetici değilim lakin elektrik faturasının aksamaması adına hala 75 tl aylık daire başı ücret toplamya devam ediyorum bazı daireler 2-3 aylık geç veriyor zaten 6 daire her ay toplasam 450 lira yapar 150 lirası elektrik faturası geliyor. 300 lira kalıyor bu parada kendim apartmanı temizliyorum mecburiyetten temizlik malzemesi fleln alıyorum cebime ne kadar koymamaya çalışsamda 50 lira kadar bana kalıyor bazen hiç kalmıyor misal bu ay eksik para toplandığından dolayı hidrofor bakımı yaptırdım bozuldu 250 lira ona verdim kendi cebimden aidat toplanınca kendime atarım diye ama üstne elektirk faturası geldi 150 lira onu ödedim şuan kasada 1 tl var aidat vermeyen bile şuan itibari ile 290 lira alacağım var onun 290 lirası bile 250 lira benim kendi cebimden verdiğim hidrafor bakım ücreti olması lazım. onu bile toplayamyorum sürekli asansorü yaptıralım yaptıralım diye bana söylüyorlar ama apartmanda aidatı dahi toplayamıyoruz asansör bedavaya yapılmayacak nerden baksanız 10-20 bin arasında masrafı var oda benim tahminim bu sebep ile bu işlerle uğraşmak istemiyorum artık kısaca. 7 ay önce biten apt yöneticilik görevim için karar defterine bir yazı yazmalımıyım bayramdan sonra toplayacağım istemiyorum abi artık diyeceğim bana akıl verin lütfen. Teşekkürler.